Καινοτομίες

Η αγορά της κουζίνας ή ντουλάπας εσωτερικού χώρου είναι μια πολύ σημαντική απόφαση με αρκετές ιδιαιτερότητες.

Κάθε χώρος είναι μοναδικός με τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, όπως και εσείς που θα ζήσετε μέσα σε αυτό το χώρο, έχετε τις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.

Για να κάνετε την τελική επιλογή χρειάζεται να έχετε στη διάθεσή σας εναλλακτικές λύσεις, γκάμα προτάσεων αλλά και ταχύτητα στο σχεδιασμό, ώστε να μπορείτε να αξιολογήσετε ολοκληρωμένες προτάσεις.

Εδώ θα σας δώσουμε λύσεις με άριστη ποιότητα και ιταλικό design που ανταποκρίνονται με ρεαλισμό στις ανάγκες κάθε σπιτιού, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Στόχος μας είναι να μπορείτε να επιλέγετε μέσα από μια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων αλλά να έχετε και τη δυνατότητα να δείτε προτάσεις για τον τελικό σχεδιασμό της κουζίνας σας, όπου κι αν βρίσκεστε!

Γι αυτό δημιουργήσαμε το e-design / inter-design / interactive design.

Το inter-design αποτελεί μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία στην οποία σας δίνουμε οδηγίες, όπου κι αν βρίσκεστε, για να κάνετε τη μέτρηση του χώρου σας ή μας στέλνετε την κάτοψή του κι εμείς μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα σας στέλνουμε την κουζίνα σχεδιασμένη για το χώρο σας, σύμφωνα με τα χρώματα και τα σχέδια που έχετε επιλέξει.

Με αυτό τον τρόπο εξοικονομείτε χρόνο αλλά γλιτώνετε και τις άσκοπες μετακινήσεις το κόστος των οποίων θα πρέπει να συνυπολογίσετε στο τελικό κόστος της κουζίνας σας.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ

Γίνετε Συνεργάτης Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Μπορείτε να μας επισκεφθείτε και στην έκθεσή μας:

TOP