Η Gruppo Turi διαθέτει δεκαετίες εμπειρίας στην ελληνική αγορά και δεκάδες πρόθυμους εξειδικευμένους ανθρώπους να σας βοηθήσουν στην επιλογή της καταλληλότερης λύσης που αφορά τα ιταλικά έπιπλα κουζίνας. Αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα τους πιο γνωστούς ιταλικούς οίκους κατασκευής επίπλων κουζίνας και καλούμε τους επαγγελματίες του χώρου να μας γνωρίσουν από κοντά και να μάθουν για τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα.

Είτε πρόκειται για έπιπλα κουζίνας κλασικού σχεδιασμού είτε για σύγχρονα μοναδικά σχέδια, έχουμε πληθώρα λύσεων για κάθε απαίτηση και κάθε γούστο. Έχουμε προμηθεύσει με έπιπλα κουζίνας χιλιάδες νοικοκυριά σε όλη την Ελλάδα και παραδίδουμε έγκαιρα και με αξιόπιστο τρόπο αυτό που θα ήθελε στο σπίτι του ο τελικός καταναλωτής. Οι συνεργάτες μας ενημερώνονται άμεσα και υπεύθυνα σε κάθε στάδιο της εξέλιξης της παραγγελίας, από το εργοστάσιο μέχρι την τελική παράδοση.

Τα μοναδικά σχέδια των επίπλων κουζίνας μας, εκτός από το αισθητικό κομμάτι, διαθέτουν επίσης και εξαιρετικές πτυχές μοναδικής λειτουργικής αξίας: σύγχρονοι μηχανισμοί, έξυπνοι αποθηκευτικοί χώροι, μοναδικά υλικά μεγάλης αντοχής στο χρόνο και εξειδικευμένες λύσεις που λύνουν τα χέρια ακόμη και στον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

Επικοινωνήστε μαζί μας για συνεργασία. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να διαλευκάνουμε κάθε σημείο που αφορά τα προϊόντα μας και τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά.

Γίνετε Συνεργάτης Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Μπορείτε να μας επισκεφθείτε και στην έκθεσή μας:

TOP